Radionica prezentacijske vjestine

 

Vrijeme je za novu aktivnost u sklopu projekta Info-centar za mlade Lepoglava, a koju možeš odraditi iz udobnosti svog doma. Zavališ se na krevet ili kauč, spojiš se preko linka kojeg ćeš dobiti nakon prijave i učiš!

 

Sigurno se možeš sjetiti barem jedne situacije u životu kada si nešto trebao prezentirati grupi ljudi - vršnjacima, kolegama u školi ili na faksu, na poslu itd. Kako je bilo? Je li moglo biti bolje? 

Važnost dobrih prezentacijskih vještina očita je u situacijama prezentiranja seminara, rada u prodaji ili u medijima. Međutim, ove vještine ti trebaju svakodnevno - kada prezentiraš sebe, svoje ideje, razmišljanja itd.

Kako se dobro pripremiti za prezentaciju? Kako učinkovito prenijeti svoju poruku? Kako prezentirati sebe u što boljem svjetlu? Što s tremom? Mijenjaju li se pravila prezentacije u online svijetu?

Prijavi se na online radionicu prezentacijskih vještina koju provodi Nezavisna udruga mladih u suradnji s Udrugom Zamisli i saznaj odgovore na navedena pitanja. Radionica će se održati preko Zoom platforme u petak, 10. srpnja, u 12 sati.

Prijaviti se možeš preko linka: https://tinyurl.com/ycb58rgh, a rok za prijave je srijeda, 8. srpnja, do 12 sati. Na radionici može sudjelovati maksimalno 20 sudionika, a u slučaju većeg broja prijavljenih, sudionici će biti odabrati na temelju motivacije navedene u obrascu.

*Prednost pri sudjelovanju imaju mladi od 15 do 30 godina s područja grada Lepoglave, Ivanca i okolice.

Radionica se provodi u sklopu projekta Info-centra za mlade Lepoglava koji je sufinanciran sredstvima Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.