Radionica neformalno obrazovanje

Vrijeme je za prvu fizičku aktivnost u prostoru Nezavisne udruge mladih – drugi pokušaj :)

 

Radionicu pod nazivom “Što je neformalno obrazovanje i koje su njegove prednosti?“ održat će Mario Žuliček, a radionica će se održati u subotu, 25. srpnja, s početkom u 19 sati.

Iako je formalno obrazovanje u školi i/ili na faksu naporno, povremeno te zanimaju i neke stvari koje nemaš prilike tamo naučiti? Gdje možeš naći takve dodatne edukacije? Kako one izgledaju? Što možeš dobiti takvim edukacijama i po čemu se razlikuju od školskog obrazovanja? Saznaj na našoj novoj radionici.

Mario se neformalnim obrazovanjem bavi zadnjih šest godina, a osim za udrugu, vodio je različite aktivnosti neformalnog obrazovanja za mnoge nacionalne organizacije, njemačku Zakladu Friedrich Ebert te je bio vrlo aktivan na tom polju i u Skupštini europskih regija.

Radionica će se održati u novom prostoru Nezavisne udruge mladih (Trg kralja Tomislava 10, 1. kat, ulaz pokraj kladionice).

Na radionicu se možeš prijaviti preko sljedećeg online obrasca:

https://tinyurl.com/y2dsnewx.

Požuri, broj sudionika je ograničen!

Projekt Info-centar za mlade Lepoglava sufinanciran je sredstvima Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.