najavapredavanja marko zupanic

 

U petak, 31. srpnja 2020., u 19 sati u novootvorenom prostoru Nezavisne udruge mladih očekuje vas drugo ovogodišnje predavanje u sklopu Info-centra za mlade Lepoglava.

Ovo predavanje neće biti predavanje na kakvo ste navikli jer vi sudjelujete u oblikovanju sadržaja. Preko sljedeće stranice https://tinyurl.com/yxbrye9z odabirete temu koja je vama zanimljiva i o njoj će se govoriti na predavanju. Kako pokrenuti digitalni biznis bez iskustva, kako pokrenuti blog i napisati vlastitu knjigu, mudro isplanirati i ostvariti svoje životne ciljeve te početi živjeti život o kakvom oduvijek maštaš - o svemu tome i mnogim drugim temama govorit će Marko Županić - mladi varaždinski kreativac, poduzetnik i bloger.

Marko je još u tinejdžerskim danima maštao o tome da ostavi neki svoj kreativni trag u svijetu, a danas na tome intenzivno radi. Iza sebe ima mnogobrojne zanimljive digitalne projekte koje je sam pokrenuo u posljednjih deset godina, a uz savjete iskusnih stručnjaka i interneta razvio je poslovne vještine koje su mu potrebne za razvoj vlastitog biznisa. Kako bi sam svoje projekte digao na višu razinu, morao se dodatno educirati i potruditi te dovoljno upoznati s WordPress sustavom, ali i, između ostalog, i s raznim programskim jezicima koji se koriste kod izrade web stranica. Kako bi njegovi digitalni projekti postali konkurentni i uspješni, započeo je proučavati SEO standarde i tehnike digitalnog marketinga i u tom se području kontinuirano usavršava. Danas je čovjek s više od 25 digitalnih projekata koje je sam pokrenuo u posljednjih deset godina, a razvio je i poslovne vještine koje su mu za to potrebne te pokrenuo vlastiti biznis.

Projekt Info-centar za mlade Lepoglava sufinanciran je sredstvima Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.